Disclaimer

begrafenisdienst.nl is onderdeel van Happy To Serve. Happy To Serve beheert vergelijkingswebsites over de hele wereld. Deze disclaimer is van toepassing op de inhoud en het gebruik van de website begrafenisdienst.nl. Door het gebruik van de site accepteert de gebruiker deze disclaimer.

Aansprakelijkheid
Happy To Serve doet haar uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op de site geen fouten bevat. Helaas kunnen we dit niet garanderen. Beslissingen die bezoekers nemen op basis van informatie op de site zijn geheel voor eigen rekening en risico.

Komt u ergens een fout tegen? Dan zouden we het op prijs stellen als u ons daarvan op de hoogte stelt. Stuur een email naar [email protected].

Rechten
Happy To Serve, of de rechthebbende, behoudt alle rechten, waaronder auteurs- en merkrechten en/of andere intellectueel eigendomsrechten, met betrekking tot alles wat op begrafenisdienst.nl staat. Daaronder vallen ondermeer teksten, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s en merken. Geen van deze rechten gaan over op bezoekers/gebruikers van de site.

De site en alles wat erop staat mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële doeleinden. Bezoekers en gebruikers mogen niets van de site overnemen, vermenigvuldigen, verspreiden of op een andere manier ter beschikking stellen aan anderen, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Happy To Serve.

Wijzigingen
Happy To Serve houdt zich het recht voor de informatie op de site, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, altijd wijzigen zonder dit vooraf te melden. Wij raden u dan ook aan om regelmatig te controleren of de informatie op begrafenisdienst.nl is gewijzigd.

Ga naar de homepage en vraag offertes aan bij begrafenis ondernemers

Voordelen van begrafenisdienst.nl

Op begrafenisdienst.nl kunt u gemakkelijk offertes aanvragen voor uitvaart gerelateerde services in heel Nederland.

  • Bespaar tijd en geld.
  • 100% gratis en vrijblijvend.
  • Vergelijken in 3 simpele stappen.
  • Offertes direct op maat.
  • Ontvang de beste service!

In slechts 2 minuten offertes aanvragen bij meerdere bedrijven! Makkelijker kan het haast niet.

Ervaringen van andere bezoekers

"Wanneer wij als uitvaartonderming een aanvraag krijgen wordt er direct contact opgenomen met de aanvrager. Zo weet de aanvrager snel wat wij voor hen kunnen betekenen."
Gebr. Willemsen, Zaltbommel

"Het was al enige tijd bekend dat mijn man binnen een half jaar zou ovelijden. Samen hebben we de uitvaart geregeld, via begrafenisdienst.nl offertes aangevraagd en de gewenste begrafenis ondernemer gevonden."
L. Vreugdenhil, Roosendaal

"Onze neef had niets geregeld voor zijn uitvaart. Om hem toch een passende begrafenis te geven hebben we langs deze weg offertes aangevraagd en de uitvaart sober laten verlopen"
K. van Bohemen, Assen